Afrojack feat. Shermanology - Cant Stop Me Now Ansiktet - Äckligt Swedish House Mafia - Venom (ID) Nause - Mellow (Radio Edit) Basto - Again and Again Kap Slap - Sexy Jello Laleh - Ängeln I Rummet Dalenbarn & Danjah - Södra Sidan Gers Pardoel ft. Monique - Ik Neem Je Vanavond Jadde - Sunshine

Lång runda i orten!

Idag var jag ute på en (enligt mig) långrunda. Har ju sportlov just nu så tänkte att det kunde vara värt att passa på o turfa lite då. Hade sedan tidigare 7 zoner i huddingeområdet och 6 zoner i farstaområdet men tänkte att jag tar de som inte är mina och skippar massa revisits.

Började med att ta de zoner jag inte hade i huddinge och åkte sedan bort mot stuvsta och långsjön sedan via utsälje hem igen.

Tog nästan alla zoner ifrån en och samma person, nämligen edeby. Hade sett honom turfa tidigare under förmiddagen så det var nte oväntat och han blev nog inte så sur eftersom han kunde gå ut och ta tillbaks de senare under dagen.

Under rundan fick jag även lite påhejningar av Eldebras vilket gjorde att jag blev lite mer taggad! :D

Kom hem med 39zoner och ~130pph, kändes stabilt! :)

Stamina!

Idag har jag lyckats ta Stamina-Medaljen. Eller tja, idag och igår om man ska se det så. Igårkväll var jag nämligen ute med några kompisar och passade på att ta några zoner i centrum när jag ändå var i närheten av de.

Idag skulle jag träffa en tjejkompis så jag bestämde mig för att ta cykeln dit och tillbaka, självklart för att turfa. Vädret var inte det bästa och det var ganska tungcyklat i slasket men lyckades ändå ta mig fram hela vägen och få 17 z. Väl där lyckades jag få ut tjejen med mig och promenad-turfa 6 zoner.

Avslutningsvis tog jag cykeln hem och det var då jag började fundera på medaljen, när jag kommit till Marblebridge så beslöt jag mig för att kolla på warded hur många zoner jag tagit idag. 41 stog det på warded och jag försökte då räkna ut hur många jag skulle kunna ta på vägen hem, fick det till 6z och funderade på om klockan passerat för de tre zonerna jag tog under gårdagen eller inte. Körde full fart i centrum och när jag kom till den sista zonen så blev det en nervös väntan efter zonövertagningen men precis när jag tänkte stänga appen och åka därifrån så ploppade det här upp på skärmen! :D


Turfblogg

Nu har jag skapat en blogg för mitt turfande. Här har jag tänkt skriva en del om mina planer, mina medaljtagelser, mina rundor och annat som kan vara intressant för övriga turfare att läsa! :)


RSS 2.0